Vinaora Nivo Slider 3.x

Not the Rolling Stones

Datum
1-2-2020 21:00

Beschrijving

 

 

De internationale top tribute NOT DE ROLLING STONES is niet zomaar een Stones tribute band. Wat de band echt onderscheidt, afgezien van de hoge professionele muzikaliteit en aandacht voor detail, is de onwaarschijnlijke Jagger look-a-like in de persoon van leadzanger en frontman Paul Ashworth. Hij deed als impersonator van Mick Jagger, al talloze televisie- en filmoptredens als “the next best thing to Sir Mick himself”.

NOT DE ROLLING STONES zetten met hun show het publiek in vuur en vlam met de energie en opwinding die je ziet bij een echt, live 'Stones' concert. De show is daarbij een serieus eerbetoon aan de muziek van de inmiddels meer dan 30 albums die The Rolling Stones tot nu toe uitbrachten.

Tijdens het optreden komt een keur aan hits uit dit omvangrijke oeuvre voorbij. Nummers als Satisfaction, Start Me Up, Honky Tonk Women, Jumping Jack Flash, Sympathy for the Devil, Brown Sugar , Paint It Black, Get Off Of My Cloud en nog veel, veel, veel meer!

NOT DE ROLLING STONES brengen de muziek en de opwindende live sfeer van The Rolling Stones, zoals het publiek dit zou verwachten van 'The World's Greatest Rock' n 'Roll Band'.

Als je van The Rolling Stones houdt, is deze band niet te missen ... “You won’t believe it’s not Jagger!”

 

 KLIK HIER VOOR EEN KLEIN VOORPROEFJE!!!

 Kaarten kosten 15 euro.

Voor reserveringen kunt u mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.